Bij mijn werk als psychomotorisch therapeut heb ik ervaren dat problemen die bij kinderen/jongeren spelen, niet alleen op te lossen zijn met individuele therapie. Vaak is er een positieve verandering in de communicatie tussen ouder(s) en broers of zussen nodig.

Bij relatie- en gezinstherapie komt het gezin bij elkaar. Door middel van gesprekken en oefeningen achterhalen we samen de kern van het probleem. Als het probleem bekend is, gaan we zoeken naar oplossingen.

Ook kan u samen met uw partner, op zoek gaan naar oplossingen in jullie relatie of in de relatie met uw kinderen.

Psychomotorische therapie en systeemtherapie (alles wat een belangrijk onderdeel van de leefwereld van de cliënt uitmaakt) komen bij elkaar. Ook nu geldt weer, niet alleen praten, maar vooral doen.

Zoekt u hulp voor u en uw gezin? Of wilt u weten of relatie- en gezinstherapie wat voor u en / of uw gezin kan betekenen, neem dan contact op. U kunt altijd een vrijblijvend gesprek aan gaan om te kijken of relatie- en gezinstherapie iets voor u en uw gezin is. Ook als u wilt weten of het iets is voor u en uw partner, kunt u contact opnemen.

Voor meer informatie over relatie- en gezinstherapie, kijk op www.systeemspecialist.com.