LEUK NIEUWS!

In de afgelopen jaren ben ik steeds meer gaan werken voor Pluimers PMT. Uiteindelijk kon ik dit zelfs full time gaan doen. Daar waar ik altijd een vaste baan naast mijn eigen praktijk had, heb ik dat sinds kort niet meer. Het hebben van een eigen praktijk is voor mij de beste manier om mensen te kunnen helpen. Hier kan ik, niet gedwongen door de bureaucratie van bovenaf, mensen zien in hun kracht en hun menselijkheid, in plaats van alleen hun diagnose te zien.

Naast deze manier van behandelen, blijf ik altijd op zoek naar manieren waarop ik mijzelf kan verbeteren om zo de beste zorg te kunnen bieden. Samenwerking is juist dan een must. In de afgelopen jaren is de samenwerking met Reggedok steeds intensiever geworden. Naarmate Reggedok en Pluimers PMT elkaar steeds beter leerden kennen, kwamen we erachter dat onze visie op mensen, visie van manier van begeleiden en behandelen niet veel van elkaar verschilden. Ook merkten wij op dat we goede sparringpartners konden zijn. Niet elkaar napraten, maar allebei eigen meningen en visies ontwikkelen om zo steeds op gepaste manier te zoeken naar het juiste antwoord voor desbetreffende cliënten. De leus van Reggedok luidt dan ook: Ik wil geen stempel, gewoon goede begeleiding! Zo geldt dat ook voor Pluimers PMT. Niet oordelen, maar de gezondheid van ieder mens in de behandeling aanspreken. Ook geloven wij beiden in krachtenbundeling. Samen sta je immers sterk!

Deze constatering resulteerde in een nog intensievere samenwerking en samen kwamen we tot het besluit dat het nog beter is dat we volledig samen gaan. Pluimers PMT zal zich daarom vanaf 1 oktober 2017 bij Reggedok voegen.

Wat betekent dit voor de cliënten? Aan de voorkant verandert er eigenlijk weinig. De behandelingen blijven maatwerk en de behandelaar blijft hetzelfde. Alleen aan de achterkant zal er wat veranderen. Voor de buitenwereld zal alleen de naam gewijzigd worden.

Voor Reggedok en mij betekent deze samenwerking dat we nog betere hulp kunnen bieden, meer en intensiever kunnen samenwerken, waardoor er ook meer ruimte is voor ontwikkeling van ons allen.

Meer informatie over Reggedok vindt u op www.reggedok.nl

 

Met vriendelijke groet,

Emiel Pluimers
Pluimers PMT / Reggedok
Psychomotorisch Therapeut
Systeemtherapeut i.o.